Submit Button

Discussion in 'Web Module Discussion' started by Eugene, Feb 12, 2015.

  1. Eugene

    Eugene New Member

    Joined:
    Feb 12, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Hi guys,

    I've created contact forms on the web modules and I stuck in the submit button. But how to I make the button submit the information on the form to my email?

    Thanks for the help.

    Cheers,
    Eugene
     
    #1
  2. joseph raphael

    joseph raphael Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    776
    Likes Received:
    312
    You mean the submit App doesn't work on AppYet ?
     
    #2
  3. Washington Junior

    Washington Junior New Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi,

    Your contact form should send data to a script that will send the email. Just with HTML you can't do it. The script will depend on what is your platform and web server features (like PHP, ASP, ASP.net, Python, etc.).

    Hugs!
     
    #3
  4. Eugene

    Eugene New Member

    Joined:
    Feb 12, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Thanks Washington.

    Yes Joseph, the submit button that we can insert using the 'form' function doesn't work as it should.

    I know what you mean Washington but I don't know how to work around that. So I just made a form from another provider and stuck the code in the web module. I'm not that tech savvy.

    But thanks guys for helping. Would have been nice if appyet themselves answered this query too.
     
    #4
  5. appyet

    appyet Support Team Member
    Staff Member

    Joined:
    Feb 2, 2015
    Messages:
    1,286
    Likes Received:
    443
    Can you attach HTML or link of the Webview. Some screenshot would be helpful too

    Sent from my SM-G900W8 using AppYet Forum Test
     
    #5
  6. Eugene

    Eugene New Member

    Joined:
    Feb 12, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    It's been awhile since I had the problem. And I've worked around it. I'll try and send you a screenshot of I can get round to replicating it.

    But here's a quick description. I set the button to a href mailto: but when I click on it it gives a error 302 message saying network problems. Or something like that.
     
    #6

Share This Page