module icons are not loading

Discussion in 'Feed Module Discussion' started by sandy777, May 17, 2016.

  1. sandy777

    sandy777 New Member

    Joined:
    May 7, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    I added a new module to my app, after adding the new module i'm not able to able to add the icon for new module. Whenever i add the icon only black box shows up see attachment for detail

    Things i tried but things didn't worked
    -tried using existing icon
    -tried png & jpg formats
    -uninstalled & reinstalled several times
    -reset the icon and set it again
    -tried around 10-20 different icons same result
    -tested the apk on different devices
     

    Attached Files:

    #1
  2. DarShaN PanDya

    DarShaN PanDya Active Member

    Joined:
    Dec 11, 2015
    Messages:
    580
    Likes Received:
    104
    Try Uncheckin the "Tint & Mask Icon" option!
     
    #2
    sandy777 likes this.
  3. DarShaN PanDya

    DarShaN PanDya Active Member

    Joined:
    Dec 11, 2015
    Messages:
    580
    Likes Received:
    104
    Even if that doesnt Work for you, then try giving dis a Shot-
    Go to PlayStore > Download 'ICONIC' App by XEUS > Create Icons > Use them in your App...
    All my Module icons are created wid Iconix & they are working Fine! :)
     
    #3
    sandy777 likes this.
  4. sandy777

    sandy777 New Member

    Joined:
    May 7, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    In the new feed module by default "Tint & Mask Icon" selected somehow i missed that. Thanks @DarShaN PanDya for help
     
    #4

Share This Page